Pact Of Lords
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

POL

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Gildiowy czat w xhodonie i obcy

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
MuFF
Zielony
Zielony

Liczba postów : 6

Gildiowy czat w xhodonie i obcy Empty
PisanieTemat: Gildiowy czat w xhodonie i obcy   Gildiowy czat w xhodonie i obcy Icon_minitimeCzw Gru 30, 2010 1:55 am

Czy to normalne że ludki z innych gildii zaglądają do nas na czat?

Przykład:
https://2img.net/r/ihimizer/f/xol.gif/
Powrót do góry Go down
Lairfather
Zielony
Zielony

Liczba postów : 7

PisanieTemat: Re: Gildiowy czat w xhodonie i obcy   Gildiowy czat w xhodonie i obcy Icon_minitimeCzw Gru 30, 2010 2:08 am

Xoli to polak od wielu lat mieszkający w niemczech, równy koleś, mieliśmy sojusz z ich gildia, później tylko z nim, wczoraj zostały wszystkie zerwane.

Pierwotnie znajomy Katharsis.
Mam nadzięję że trochę wyjaśniłem Wink
pozdr
L
Powrót do góry Go down
MuFF
Zielony
Zielony

Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Gildiowy czat w xhodonie i obcy   Gildiowy czat w xhodonie i obcy Icon_minitimeCzw Gru 30, 2010 2:20 am

No tak nie dokońca wyjaśniłeś bo bardziej chodziło mi o to czy tak można robić, kiedyś np widziałem jakiegoś szwaba u nas. A tak btw to xoli słusznie zauważył że pomimo że jest tak duzo w gildii to na czaci prawie nikogo nie ma i myślę że warto by to było zmienić.
Powrót do góry Go down
Lairfather
Zielony
Zielony

Liczba postów : 7

PisanieTemat: Re: Gildiowy czat w xhodonie i obcy   Gildiowy czat w xhodonie i obcy Icon_minitimeCzw Gru 30, 2010 2:46 pm

tak, można, można wejść na kanał każdej gildii i tam siedzieć i rozmawiać, teraz sobie nie przypomne jednak jak brzmiała komenda
Powrót do góry Go down
Arachnea
Zielony
Zielony
Arachnea

Liczba postów : 5

PisanieTemat: Re: Gildiowy czat w xhodonie i obcy   Gildiowy czat w xhodonie i obcy Icon_minitimeSob Sty 01, 2011 1:54 pm

Przykład komendy:

/join #MC-Feen
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gildiowy czat w xhodonie i obcy   Gildiowy czat w xhodonie i obcy Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Gildiowy czat w xhodonie i obcy
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pact Of Lords :: FEENWELT - POL :: Free-
Skocz do: